Zorg bij ziekte van Alzheimer Gelderland

Als u te maken krijgt met de ziekte van Alzheimer, of een andere vorm van dementie, is het van belang dat u deskundige hulp ontvangt wanneer u dat nodig heeft. Kiest u voor thuiszorg bij Alzheimer in Gelderland, bijvoorbeeld door Zuster Jansen, dan bent u ervan verzekerd dat u zo lang mogelijk in uw eigen woning kunt verblijven. Ook als dat betekent dat u dag en nacht begeleid of ondersteund moet worden. Is het voor u ook zo belangrijk om niet naar een zorginstelling te hoeven verhuizen? Lees dan gerust verder, of vraag ons direct naar de mogelijkheden. U neemt contact op met Zuster Jansen door te bellen naar 020-6366837.

Wat kunnen onze zorgverleners voor u doen?

Voor mensen die lijden aan dementie, is het belangrijk dat zij zo lang mogelijk in een voor hen vertrouwde omgeving verblijven. Wanneer u beroep doet op thuiszorg bij Alzheimer, door Zuster Jansen, komen professionele zorgverleners bij u aan huis om u te voorzien van kwalitatieve verzorging en verpleging. Deze ondersteuning  is speciaal gericht op de ziekte van Alzheimer. De ervaren verzorgers bieden onder andere hulp bij de persoonlijke verzorging, begeleiding bij doktersbezoeken en uitstapjes, en ondersteuning bij de dagelijkse taken. Omdat we met kleine, vaste zorgteams werken, zult u niet meer dan vijf verschillende zorgverleners bij u thuis ontvangen. Zo worden de verzorgers van Zuster Jansen al snel vertrouwde gezichten.

Uiteraard staat bij ons de ‘zorgtaak’ voorop, omdat dat is waar de hulpvraag ontstaat. Dit wil echter niet zeggen dat wij ook een soort ‘zakelijke’ aanpak hanteren, integendeel! U zult al snel een band opbouwen met onze zorgverleners, die ook voor u klaarstaan met gezelschap, begrip en een luisterend oor. Zij hebben bovendien oog voor de situatie van uw naasten, en zullen uw vrienden en familie bij het proces betrekken waar dat kan en gewenst is.

Intensieve 24-uurs zorg

Omdat de ziekte van Alzheimer vaak intensieve verzorging en verpleging vereist is het gebruikelijk om zorg bij de ziekte van Alzheimer toe te passen in de vorm van intensieve 24-uurs zorg. Hierbij is er dag en nacht een zorgverlener bij u aanwezig, zodat u te allen tijde een veilig en vertrouwd gevoel heeft. Wanneer u zich in een iets vroeger stadium van Alzheimer bevindt, of wanneer u eveneens gebruikmaakt van mantelzorg of reguliere thuiszorg, kunt u uiteraard ook kiezen voor thuiszorg bij Alzheimer in Gelderland die bijvoorbeeld alleen ‘s nachts of overdag plaatsvindt. Laat ons gerust weten wat u nodig heeft, door contact op te nemen met onze zorgcoördinator.

Er zal voor u een persoonlijk zorgplan worden opgesteld, waarin uw specifieke zorgvraag centraal staat. Hierna kan de zorg van Zuster Jansen direct starten, wij werken namelijk niet met wachtlijsten.

Lees meer bij Zuster Jansen