12-uurs zorg Gelderland

Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor een divers zorgaanbod, waar onder andere 12-uurs zorg een onderdeel van is. Wanneer u kiest voor 12-uurs zorg in Gelderland, ontvangt u professionele ondersteuning op hoog niveau. Ons voornaamste doel is om te realiseren dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, zelfs als u te maken heeft gekregen met een (chronische) ziekte, lichamelijke beperking of ouderdomskwalen. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, maar niet iedere situatie leent zich hier goed voor. Daarom kunt u ook kiezen voor zorg die bijvoorbeeld alleen overdag of alleen ‘s nachts wordt verleend.

Waarom particuliere thuiszorg?

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg. Het grote voordeel hiervan, ten opzichte van reguliere thuiszorg, is dat u volledig zelf bepaalt welke soort en hoeveelheid ondersteuning u gaat ontvangen. Particuliere zorg is ook zorg die u helemaal zelf regelt, door te bellen met onze zorgcoördinator. Wij verwelkomen iedereen met een CIZ-indicatie voor langdurige zorg vanuit de Wlz, maar bieden ook hulp aan mensen zonder indicatie. Kortom: er is niemand die voor u beslist óf u recht heeft op zorg, en zo ja, hoe u deze hulp dan zou moeten ontvangen.

Geef uw mantelzorger(s) meer ruimte

12-uurs zorg in Gelderland is uitermate geschikt wanneer er momenteel een familielid is dat volledig voor u zorgt. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze persoon graag wat meer ruimte zou willen geven, en dragen onze dienstverlening aan als oplossing. Door professionele 12-uurs zorg in te schakelen, wordt het voor uw mantelzorger makkelijker om het eigen leven te combineren met de zorg voor u. 12-uurs zorg in Gelderland is ook een oplossing wanneer u op dit moment reguliere thuiszorg ontvangt, maar wanneer dit niet voldoende is en u aanvullende zorg nodig heeft. Welke zorgvraag u ook heeft, Zuster Jansen streeft ernaar een passend antwoord te bieden. Omdat wij niet werken met wachtlijsten, kunnen we al op zeer korte termijn (en zelfs met spoed als dit nodig is) komen helpen.

Wilt u meer informatie over onze zorg- en dienstverlening, of wilt u gelijk uw zorgvraag aan ons voorleggen? Bel dan naar 020-6366837, onze zorgcoördinator staat u graag te woord met antwoord en persoonlijk advies.

Lees meer bij Zuster Jansen