Nachtzorg Gelderland

Nachtzorg in Gelderland kiest u als u op zoek bent naar professionele ondersteuning voor de nachtelijke uren. U kunt om verschillende redenen behoefte hebben aan deze ondersteuning. Stel, u heeft te maken gekregen met een (chronische) ziekte of lichamelijke beperking, en u bent steeds minder zelfstandig. In dat geval is het prettig als er ‘s nachts iemand bij u aanwezig is, die weet wat u doormaakt en die u kan helpen wanneer u bijvoorbeeld uit bed wil. Wanneer u Zuster Jansen inschakelt voor deze vorm van particuliere thuiszorg, hoeven familieleden en/of vrienden geen zorgtaak op zich te nemen. Wanneer u overdag gebruikmaakt van mantelzorg, kan deze persoon ‘s avonds gewoon naar huis.

Wat kunt u verwachten?Waarom particuliere thuiszorg?

Bij Zuster Jansen begrijpen we als geen ander dat geen enkele situatie hetzelfde is. Daarom bieden we zorg op maat, zelfs in het geval van nachtzorg. Wij maken onderscheid tussen twee soorten zorg voor ‘s nachts: slaapdiensten en waakdiensten. Welke vorm er wordt ingezet bepaalt u uiteindelijk helemaal zelf, maar we houden hier wel bepaalde richtlijnen bij aan. Zo worden slaapdiensten normaliter ingezet wanneer er sprake is van laagcomplexe ondersteuning, en relatief weinig zorgmomenten in de nacht. Er is dan altijd iemand bij u aanwezig tussen 23:00 en 07:00 uur, zodat u met een gerust hart kunt gaan slapen.

Deze tijden gelden eveneens voor waakdiensten. Het verschil met slaapdiensten is dat er hier sprake is van meer zorgmomenten, waarbij wellicht bepaalde handelingen uitgevoerd moeten worden. Misschien moet u medicatie innemen, of bestaat er risico op decubitus. Er is dan een andere benadering nodig, waardoor er gekozen wordt voor waakdiensten.

Uw wensen en behoeften staan centraal

Nachtzorg in Gelderland kan helemaal worden ingezet zoals u dat wenst. Van tevoren gaan wij uitgebreid met u in gesprek over de mogelijkheden, en horen we graag wat uw persoonlijke voorkeuren zijn. Denk bijvoorbeeld aan wensen op het gebied van privacy of routine, of uw gedachten over hoe u met de zorgverlener zou willen omgaan. Bij particuliere thuiszorg, waar deze nachtzorg onder valt, heeft u zelf altijd de controle over de soort en hoeveelheid ondersteuning die u ontvangt.

Waar kunt u op rekenen als u kiest voor onze nachtzorg in Gelderland?
– Professionele zorg op hoog niveau;
– Ervaren zorgverleners die met aandacht en respect voor u zorgen;
– Zowel tijdelijk als permanent in te zetten;
– Toch meer zorg nodig? Dan kunt u overgaan op 24-uurs zorg van Zuster Jansen;
– Meer persoonlijke ruimte voor mantelzorgers;
– U neemt de zorg af, dus u bepaalt welke hulp u ontvangt.

Wilt u meer informatie over de zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen? Bel dan vrijblijvend naar 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen