24-uurs zorg Gelderland

Het kan zijn dat u dag en nacht behoefte heeft aan verzorging en/of verpleging, bijvoorbeeld als u te maken heeft gekregen met (chronische) ziekte of een handicap. Uiteraard wilt u dan omringd zijn door de beste zorgverleners, die u zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen. Zuster Jansen biedt 24-uurs zorg in Gelderland, waarbij u thuis wordt verzorgd en verpleegd in de breedste zin van het woord. Op deze manier wordt de zorg uit handen genomen van eventuele familieleden of mantelzorgers en kunt u altijd rekenen op de juiste steun, gewoon in uw eigen omgeving.

Toegewijde zorgverleners

Bij Zuster Jansen ontvangt u zorg op maat, van toegewijde zorgverleners Dit wil zeggen dat de ondersteuning die u ontvangt, volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. U kunt niet alleen rekenenen op passende verzorging en verpleging, maar ook op begeleiding bij uitstapjes, hulp bij persoonlijke verzorging en assistentie bij de dagelijkse handelingen. Samen wandelen, koken, boodschappen doen, op visite gaan bij een vriend of vriendin: er is doorgaans veel mogelijk. Laat ons daarom gerust weten wat uw wensen en verwachtingen zijn.

De zorgverleners van Zuster Jansen hebben jarenlange ervaring in het bieden van kwalitatieve 24-uurs verzorging en verpleging. Daardoor zijn ze bedreven met zeer uiteenlopende situaties en zorgvragen. Bovendien kennen we alle zorgverleners die voor ons werkzaam zijn, persoonlijk. Hierdoor kunnen we garanderen dat er een team voor u klaarstaat dat écht bij u past.

24-uurs zorg in specifieke situaties

Bij Zuster Jansen kunt u ook 24-uurs zorg in Gelderland ontvangen als u te maken heeft gekregen met specifieke omstandigheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld ondersteuning bieden als u zich in de laatste levensfase bevindt, of als u onverhoopt de diagnose Alzheimer heeft gekregen. Onze zorgverleners hebben de kennis en ervaring die nodig is om u te geven wat u nodig heeft. Zo hoeft u niet naar een speciale zorginstelling te verhuizen voor de juiste hulp, maar kunt u gewoon in uw eigen woning blijven.

Gemakkelijk en snel de juiste zorg aanvragen

Wilt u 24-uurs zorg in Gelderland van Zuster Jansen aanvragen? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze zorgcoördinator, door te bellen naar 020-6366837. We kunnen er op zeer korte termijn al voor u zijn, omdat we niet met wachtlijsten werken. Vraag gerust vrijblijvend om meer informatie.

 

Lees meer bij Zuster Jansen