Terminale thuiszorg Gelderland

Terminale thuiszorg in Gelderland van Zuster Jansen is volledig gericht op het verlichten van uw klachten. Onze ervaren zorgverleners bieden u de verzorging en comfort die u nodig heeft in de laatste levensfase. Het is een specifieke vorm van zorg, waarbij flexibiliteit en betrokkenheid vereisten zijn. Onze verzorgers hebben jarenlange ervaring met zeer uiteenlopende situaties, waardoor ze als geen ander kunnen inspelen op uw behoeften. Ze bieden warme, persoonlijke zorg bij u thuis, waarbij ook de aanwezige vrienden en familieleden worden ondersteund. Voor hen kan de situatie tenslotte zwaar zijn, en dan is het prettig dat zij bij iemand terechtkunnen met eventuele vragen en zorgen.

Verzorging en verpleging op maat

De verzorging en verpleging van terminale thuiszorg in Gelderland is toegespitst op de laatste levensfase. Ook bij terminale thuiszorg in Gelderland geldt dat geen enkele situatie hetzelfde is. Daarom wordt de zorg afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Dit doen wij door uw situatie nauwkeurig in kaart te brengen, en vast te leggen in een persoonlijk zorgplan. We gaan met u en uw verzorgers in gesprek over uw wensen en behoeften, zodat u ervan verzekerd bent dat u op uw eigen manier en in alle rust afscheid kunt nemen.

U krijgt bij Zuster Jansen altijd te maken met een klein, vast zorgteam, dat bestaat uit maximaal vijf professionele verzorgers. Zo hoeft u niet steeds te wennen aan vreemde mensen bij u thuis, maar ervaart u de rust en continuïteit van veilige, vertrouwde zorgverlening. De zorgverleners kunnen u desgewenst 24 uur de beste thuiszorg bieden, zodat u de dagen zo comfortabel mogelijk kunt doorbrengen.

Zuster Jansen helpt u graag

Zuster Jansen staat bekend om het bieden van particuliere thuiszorg op hoog niveau. Met onze hulp kan verblijf in een hospice of andere zorginstelling worden voorkomen, en hoeven familieleden geen zware zorgtaak op zich te nemen. U kunt dag en nacht rekenen op zorg van de hoogste kwaliteit. Omdat Zuster Jansen niet met wachtlijsten werkt, kunt u ons bovendien direct inschakelen. Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze zorg- en dienstverlening? Bel dan gerust naar 020-6366837, voor persoonlijk advies over de beste oplossing in uw situatie.

Lees meer bij Zuster Jansen