Thuiszorg Apeldoorn is specialist in 24-uurs zorg bij Alzheimer

woensdag 09 april 2014, Tijd 10:51 uur

Zuster Jansen is de specialist in 24-uurs zorg in Apeldoorn. Zij biedt verschillende vormen van zorg aan zoals: 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer, nachtzorg, 12-uurs zorg en terminale thuiszorg.

Soms komt u in een situatie waarin extra zorg inkopen nodig is. Zuster Jansen kan door haar ervaring passende zorg met uitstekende zorgverleners inzetten, ook op korte termijn. Zorg afgestemd naar uw wensen en behoeften.

Op de 24-uurs zorg worden er kleine zorgteams samengesteld van maximaal 5 zorgverleners die u dan dag- en nacht verzorgen in uw eigen huis. Zij hebben niet alleen aandacht voor de lichamelijke zorg maar ook aandacht voor geestelijke en sociale begeleiding. Verder doen de zorgverleners boodschappen, koken zij ook voor u en kunnen zij uitstapjes met u maken.

Door het ontvangen van deze zorg kunt opname in een verpleeghuis of zorginstelling uitstellen. Het is niet alleen voor u, maar ook voor uw partner en/of kinderen fijn om voor deze oplossing te kiezen.

De zorgcoördinator van Zuster Jansen kan u uitleggen welke mogelijkheden van zorg er zijn en hoe de werkwijze en aanvraag daarvan is. Opstarten van zorg kan op zeer korte termijn.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen