Particuliere thuiszorg Utrecht en 24-uurs zorg Zeist

maandag 11 februari 2013, Tijd 11:52 uur

Misschien woont u in de omgeving van Utrecht en heeft u of uw familielid particuliere thuiszorg in Utrecht of in Zeist nodig? In Nederland is Zuster Jansen de specialist op het gebied van 24-uurs zorg en particuliere thuiszorg. Zuster Jansen biedt diverse soorten particuliere thuiszorg, zoals 24-uurs zorg bij de Ziekte van Alzheimer. Ook in spoedgevallen kunnen wij de zorg voor u opstarten.

24-uurs zorg

Bij 24-uurs zorg is er permanent een zorgverlener in uw huis aanwezig om u te helpen. Misschien kunt u tijdelijk niet alleen zijn na een heupoperatie of is 24-uurs zorg gewenst bij de  Ziekte van Alzheimer. Ook kunnen onze zorgverleners u ondersteunen bij dagelijks activiteiten, zoals wandelen, ziekenhuisbezoek en boodschappen doen, maar ook bij lichte huishoudelijke klusjes. U bepaalt waarmee u hulp nodig denkt te hebben, want onze zorg is afgestemd op uw wensen.

Particuliere thuiszorg

Professionele particuliere thuiszorg levert ook wat op. Met de uitstekende 24-uurs zorg van Zuster Jansen, kunt u ook langer thuis blijven wonen. De dienstverlening van Zuster Jansen draagt direct bij aan de kwaliteit van het leven.

Omgeving Utrecht

In het Utrecht bieden wij u dan ook onze particuliere thuiszorg aan. Wanneer u in Utrecht, het Gooi, Zeist, Soest, Maarn en in Doorn woont, dan kunt u van onze dienstverlening gebruik maken. Ook buiten deze plaatsen kunnen we u van dienst zijn. Onze 24-uurs zorg verzorgen wij in heel Nederland. Voor vragen, neem gerust contact met Zuster Jansen op.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen