MI Consultancy presenteert revolutionaire NeoZis Mobile tijdens HIMSS Amsterdam

maandag 27 oktober 2014, Tijd 10:44 uur

27 oktober 2014 – MI Consultancy, leverancier van Neo ZIS|EPD zal tijdens HIMSS Amsterdam voor het eerst het nieuwe NeoZis Mobile tonen. Deze applicatie voor mobile devices geeft de zorgverlener direct, op elk gewenst moment en op elke plaats inzicht in patiëntgegevens.

Tijdens HIMSS Amsterdam staan onder andere de ontwikkelingen op gebied van mHealth centraal. MI Consultancy speelt hier slim op in en presenteert deze dagen het revolutionaire NeoZis Mobile. De softwareleverancier kwam al vaker dit jaar in de pers met de lancering van het nieuwe zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD en zeer recent als eerste geaccrediteerde ICT-leverancier van de NTS (Nederlandse Triage Standaard) voor de SEH.

NeoZis mobile is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van mHealth. Directeur van MI Consultancy, Paul Edridge: ‘NeoZis Mobile geeft de patiëntgegevens uit het ZIS/EPD op een uitermate veilige manier weer op alle mobile devices. NeoZis Mobile fungeert als een raadpleegomgeving voor de geregistreerde medische gegevens binnen NeoZis. Artsen en verpleegkundigen hebben alle benodigde informatie over de te behandelen patiënt op mobiel of tablet beschikbaar. Dit vergroot de persoonlijke interactie en de kwaliteit van zorg. Wanneer de data op een veilige locatie is opgeslagen zorgen wij voor een beveiligde verbinding vanaf de mobiel of tablet naar de data. De veiligheid van het gebruik van mHealth wordt op deze manier gegarandeerd. Dit is nieuw en nog niet eerder vertoond.’

In navolging op een succesvol evenement in 2013 met bijna 400 bezoekers wordt HIMSS Amsterdam 2014 gehouden op 6 en 7 november in Hotel Okura.

Persbericht van MI Consultancy

Geplaatst door Karel de Vries, redactie Zuster Jansen